pátek 14. června 2013

Nefunkční češtiny pro The Walking Dead po Steam updatu


Bohužel je to tak - s příchodem chystaného DLC s názvem 400 Days, v němž budeme sledovat příběhy celkem pěti dalších postav, se objevila steamová aktualizace (13.6.2013), která všechny překlady znefunkčnila. Překlady budeme samozřejmě obnovovat, aby byly funkční i nadále, avšak pokud máte zájem, existuje manuální úprava.

Ve složce s nainstalovanou hrou (steam\steamapps\common\the walking dead\Pack) se nachází celkem pět dalších složek - pro každou epizodu jedna. Postupně je otevřete a archivy s názvem 0_49_patch.ttarch přejmenujte na 0_19_patch.ttarch (kliknout na název a stisknout klávesu F2). To samé proveďte s archivy s názvem 0_50_patch.ttarch, které ale přečíslujte na 0_20_patch.ttarch. To učiňte ve všech složkách (vyjma té s názvem "default", jelikož pro první epizodu náš překlad teprve vyjde) a titulky budou opět fungovat.

Výše uvedené informace jsou uveřejněny i v rubrice překladů přímo pod odkazy ke stažení stávajících verzí češtin.

6 komentářů:

Unknown řekl(a)...

po tvém navodu předelat soubory 49.ttarch a 50.ttarch nemam uložené pozice hry a tedy musím hrat znovu jak se to mohlo stat????

Datastor řekl(a)...

Teď už to nebylo potřeba - všechny češtiny jsme aktualizovali i pro tu novou Steam aktualizaci (jak jsem psal v navazujícím článku), ale přejmenování souborů ti pozice zneaktivnit nemůže. Spíš jestli jsi nepřejmenoval i něco dalšího nebo někde něco omylem neodmazal.

Unknown řekl(a)...

ne nic jsem nemazal a nemam tam ani statistiku jednotlivých kol jakmile kliknu na statistiku tak se mi to sekne a neudelam nic musim ctrl+alt+del a ukončit

Datastor řekl(a)...

Zvláštní, ale tohohle přejmenováním souborů skutečně nedocílíš. Zkus celou hru reinstalovat a použít už tu novější verzi češtiny.

1913 řekl(a)...

jak je možný že když sem hru koupil zhruba před týdnem tudiž 22.12.2013 a hra pořád anglicky. myslel jsem že s teto době mají být překlady zprovozněny. nevi někdo pls co dělat?

Datastor řekl(a)...

Taky že jsou, k tomu nic víc říct nemůžu. Teď jsem zkoušel načíst starou pozici a čeština se zobrazovala bez problémů.